• Over ons

    Over ons

Over ons

"Hallo, ik ben Wendy, oprichtster en zaakvoerder van Business Facility.

Business Facility is een gedreven schoonmaakbedrijf dat niet enkel uitblinkt in kwaliteit maar ook klantgerichtheid en communicatie.

U kan ons hoofdkantoor vinden in het West-Vlaamse Izegem , ons bijkomend kantoor kan u terug vinden in Oost-Vlaanderen waaruit onze medewerkers dagelijks instaan voor het opstellen van planningen voor onze klant en waar medewerkers hun "thuisbasis" terug kunnen vinden voor een vlotte bereikbaarheid naar elke klant .

Tot onze tevreden klanten behoren voornamelijk ondernemingen met kantoorruimten, supermarkten, horeca, apotheek, syndic en zoveel meer.

Wij streven ernaar onze klant te laten genieten van een vaste poetskracht binnen het bedrijf om standvastigheid te kunnen waarborgen zodat een jarenlange samenwerking kan ontstaan.

Daarom worden onze medewerkers uitgebreid gescreend op standvastigheid, goed gedrag en zeden en motivatie alvorens ons team te kunnen versterken.

Daarbovenop geniet elke medewerker op regelmatige tijdstippen van een opleiding aangaande schoonmaakproducten en nieuwe technieken.

Al onze bedrijfswagens zijn uitgerust met kwalitatief en verzorgd materiaal, alsook aangepaste producten voor elk type vloer."

Dagelijks zetten onze medewerkers hun schouders onder verschillende projecten in West-Vlaanderen , Oost-Vlaanderen en Antwerpen.